Home Informasi 16 Tahun Berkahwin, Wanita Dihalau Keluar Rumah Selepas Suami Nikah Si Perampas

16 Tahun Berkahwin, Wanita Dihalau Keluar Rumah Selepas Suami Nikah Si Perampas

0
16 Tahun Berkahwin, Wanita Dihalau Keluar Rumah Selepas Suami Nikah Si Perampas

Tidak dapat digambarkan perasaan kecewa yang dialami seorang wanita di Indonesia ini apabila mendakwa telah dihalau keluar dari rumahnya sendiri oleh orang ketiga iaitu isteri baru suaminya, lapor portal Liputan6 hari ini.

Menerusi dua video tular di media sosial, wanita yang tidak mendedahkan identitinya itu merakam suasana di dalam rumahnya termasuk bilik tidur dan ruang tamu luas dengan nada menahan sebak sambil menceritakan situasi sebenar.

Menurut wanita tersebut, rumah itu dibeli hasil titik peluhnya yang menjual makanan selama tiga tahun. Namun, kehadiran orang ketiga seolah-olah telah memusnahkan kebahagiaannya selain perlu menelan kepahitan daripada tindakan curang si suami.

“Ini rumah gue, rumah yang dibeli dari hasil jerih payah gue. Gue jualan seblak selama 3 tahun, jerih payah gue tabung,” katanya yang sudah 16 tahun berkahwin.

Malah, dia juga sempat merakam kelibat seorang individu yang dikatakan sebagai perampas itu selain mendakwa individu berkenaan sudah sebulan mendirikan rumah tangga dengan suaminya.

Lebih menyakitkan apabila dia melihat semua barang miliknya di dalam rumah itu ‘sesuka hati’ dipakai oleh si perampas

antibiotici-acquista.com

, tanpa rasa bersalah selepas meruntuhkan rumah tangga orang.

“Alasan dia ngusir gue dari rumah katanya gue selingkuh, padahal dia sendiri yang udah nikah, baru sebulan guys, sakit nggak? Selama 16 tahun gue digituin,” ujarnya.
Video Player

Di akhir video, wanita terbabit memohon doa orang ramai supaya dirinya terus kuat menghadapi dugaan tersebut sekali gus dapat menuntut semula haknya selepas diabaikan suami.

Sumber: Liputan6 , Instagram @insta_julid

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here