Home Hiburan [VIDEO]”Alhamdulillah, Saya Masih Mampu Untuk Lahirkan Zuriat..” – DSV Bakal Berkahwin Tak Lama Lagi?

[VIDEO]”Alhamdulillah, Saya Masih Mampu Untuk Lahirkan Zuriat..” – DSV Bakal Berkahwin Tak Lama Lagi?

0
[VIDEO]”Alhamdulillah, Saya Masih Mampu Untuk Lahirkan Zuriat..” – DSV Bakal Berkahwin Tak Lama Lagi?

Sejak minggu lalu, kisah mengenai usahawan kosmetik, Dato’ Seri Vida yang dipercayai hampir berkahwin dengan bekas personal assistant (PA), Ahmad Iqbal Zulkefli menjadi bualan di media sosial.

Menurut Iqbal sendiri, usahawan tersebut telah pun melakukan pemeriksaan kesuburan bagi memastikan beliau masih mampu melahirkan zuriat andai berkahwin semula walaupun jarak usianya dengan jejaka berkenaan agak jauh.

Pernah 4 bulan tak period

Jadi, menerusi IG story Dato’ Seri Vida, usahawan tersebut berkongsi sedikit cerita berkenaan kesuburannya ketika usia mencecah 50 tahun.

Menurutnya, sebelum ini beliau pernah risau kerana sudah 4 bulan tidak datang bulan. Hal ini membuatkannya berfikir berkenaan simptom menopause yang dihadapi wanita menjelang usia senja.

Walau bagaimanapun, dato’ Seri Vida akui yang dirinya tidak pernah putus harapan dan terus berusaha dengan minum minuman kesihatan seperti produknya Pamoga sehinggalah periodnya kembali datang.

Tambahnya lagi

kupbezrecepty.com

, period yang dialaminya juga masih seperti waktu muda dan seakan keguguran membuatkannya lega dengan kondisi itu.

Jadi, beliau sangat bersyukur kerana dalamannya masih lagi baik dan boleh melahirkan zuriat apabila membuat pemeriksaan kesuburan sebelum ini.

Walaupun video yang dibuat itu menjurus kepada mempromosikan jus Pamoga keluaran syarikatnya, namun ia sedikit sebanyak menjelaskan berkenaan kenyataan yang dibuat oleh bekas PA usahawan itu mengenai perancangan hendak berkahwin.

Dapat dilihat juga diruangan Instagram DSV tersebut yang beliau ada memuat naik video serta gambar bersama Iqbal dengan kapsyen yang positif untuk jejaka itu.

Sumber: Instagram datoserivida

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here