Home Informasi Subhanallah! Video Rakaman Ini Buat Ramai Menangis, Apa Yang Ayah Ini Buat Sungguh Tak Disangka!

Subhanallah! Video Rakaman Ini Buat Ramai Menangis, Apa Yang Ayah Ini Buat Sungguh Tak Disangka!

0
Subhanallah! Video Rakaman Ini Buat Ramai Menangis, Apa Yang Ayah Ini Buat Sungguh Tak Disangka!

Kasih sayang seorang bapa sememangnya tidak dapat dinafikan lebih-lebih lagi terhadap anak-anak. Kadangkala perbuatan kecil yang dilakukan bapa kita sangat menunjukan betapa sayangnya pada anak-anak walaupun tidak diluahkan menerusi kata.

Hal ini samalah seperti perkongsian yang dibuat oleh pengguna TikTok dikenali sebagai Wahida apabila memuat naik video bapanya yang setia menunggu waktu makan tenghari di hadapan tempat kerja untuk makan bersama-sama dengannya.

Menurut wanita itu

Koupit Levitru v Praze

, bapanya melakukan hal tersebut hampir setia hari dan mereka akan makan di kedai makan berhampiran sambil berbual-bual sehingga waktu makan rehatnya habis.

Dalam pada itu ramai yang tertarik dengan satu lagi video yang dimuat naik oleh Wahida apabila menjelaskan mengapa bapanya terk3jut ketika menemuinya.

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah men1ngg4lkan komen dengan berasa terh4ru melihat kesetian seorang bapa yang tetap menanti anaknya untuk makan bersama-sama.

Mereka juga turut mengakui tersenyum melihat reaksi comel bapa kepada pengguna TikTok berkenaan yang berjaya dirakam ketika terk3jut dis3rgah oleh anaknya.

Sumber: TikTok @triplea201911

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here