<
>

TAWARAN MENARIK! DAPATKAN PROMOSI RM5, SETIAP PEMBELIAN 2 PAKET CHEK HUP COFFEE BROWN!

TAWARAN MENARIK! DAPATKAN PROMOSI RM5, SETIAP PEMBELIAN 2 PAKET Chek Hup COFFEE BROWN! Anda yang berminat untuk mencuba dan rasainya sendiri akan diberi promosi sebanyak RM5 pada setiap pembelian 2 paket Chek Hup Coffee. Dan apa yang paling menarik sekali, anda boleh masukkan Voucer kod: cbrown5 untuk dapatkan tawaran menarik ini.

Anda boleh klik link dibawah untuk dapatkan promo Chek Hup Coffee Brown:

Coffee Brown (Bundle of 2)

Chek Hup Coffee Brown

TAWARAN MENARIK

Chek Hup ditubuhkan di Ipoh, Malaysia pada pertengahan tahun 1900-an, menandakan kelahiran jenama unik yang terkenal dengan minuman khas biji kopi panggang.

Chek Hup diasaskan oleh peminat kopi sejati yang menggabungkan rasa dan budaya tempatan dengan biji kopi premium yang baru dibakar. Sebagai sebuah syarikat yang inovatif, Chek Hup telah menghasilkan banyak kebaikan untuk setiap waktu dan kesempatan!

Chek Hup telah memperluaskan jenamanya beribu-ribu batu di seluruh dunia, memperkenalkan rasa dan aromanya yang kaya, berkrim dan selera baru setiap hari. Chek Hup menawarkan lebih daripada selusin produk dan campuran eksklusif.

TAWARAN MENARIK

Pengasas Chek Hup pertama kali datang ke Malaysia dari China pada tahun 1949 untuk membantu saudara-mara menguruskan sebuah kedai runcit di Rawang. Beberapa tahun kemudian, dia berpindah ke KL dan mula menjual pencuci mulut tradisional Cina untuk mencari nafkah.

Sebagai seorang yang bercita-cita tinggi, dia segera ke Ipoh dan memulakan “Funny Mountain” Soya Bean. Kedai Soya Bean telah berjaya dan sejak itu menjadi mercu tanda terkenal Ipoh hingga sekarang.

TAWARAN MENARIK

Pada tahun 1965, dia memutuskan untuk menceburkan diri dalam perniagaan gula batu. Dia menamakan syarikat Chek Hup. Beberapa bulan kemudian, dia memutuskan untuk menyerahkan perniagaan Funny Mountain kepada saudaranya untuk fokus membina Chek Hup. Dari tahun 1965 hingga tahun 1990-an, dia mengembangkan perniagaan gula batu di Ipoh untuk memenuhi Semenanjung Malaysia dan Singapura.

Sejak itu, Chek Hup telah melakukan kepelbagaian dari menghasilkan pelbagai jenis gula batu untuk pelbagai aplikasi makanan hingga perniagaan minuman segera pada tahun 2000 ketika Kopi Putih 3in1 Ipoh dilancarkan, menggunakan gula batu sebagai salah satu ramuan inti. Chek Hup juga mengembangkan perniagaan minuman segera dengan melancarkan rangkaian Teh Tarik dan Hot Chocolate segera dan melangkah ke pasaran eksport pada tahun 2003.

Kebaikan Brown Sugar Dalam Kopi?

TAWARAN MENARIK

Gula perang adalah gula tebu mentah yang kurang ditapis dan diproses serta mengandungi anti-oksidan dan mikro nutrien semulajadi di mana ia adalah pilihan lebih baik bagi meningkatkan rasa makanan dan minuman.

Molasses ini menyebabkan warna gula menjadi perang dan menambahkan sedikit kandungan nutrisinya. Penambahan ini akan menambahkan kandungan kalsium,zat besi dan potassium didalamnya. Data menunjukkan, jumlah penambahan nutrisi ini adalah sangat sedikit dan tidaklah menjadikan ianya sumber terbaik kepada nutrisi tersebut .

Kenapa Anda Kena Beli Chek Hup Coffee Brown Ni?

TAWARAN MENARIK

Chek Hup Coffee Brown diperkaya dengan gula halus dan karamel dengan campuran yang sihat. Chek Hup Coffee Brown juga tidak ada campuran perasa kopi tiruan. Aroma kopi yang kuat,  membuatkan kita sentiasa tersenyum dan sentiasa sihat dan segar.

Rasanya juga lebih unik daripada kopi-kopi yang biasa kita minum dipasaran kerana ia tidak ada sebarang campuran perasa kopi tiruan untuk menyedapkan kopi. Ia 100% daripada bijiran kopi asli yang tidak dapat dimana-mana kopi yang biasa anda minum dipasaran.

Dan juga, Chek Hup Coffee Brown ini juga salah satu kopi  pertama di Malaysia yang menggunakan Brown Sugar. Anda boleh rasai aroma keasliannya dan tidak ada pada kopi-kopi yang lain. Harganya juga berpatutan.

TAWARAN MENARIK! DAPATKAN PROMOSI RM5, SETIAP PEMBELIAN 2 PAKET CHEK HUP COFFEE BROWN!

 

 

Anda boleh layari laman web asli Chek Hup Coffee untuk keterangan lebih lanjut dan juga pembelian dalam talian.

Bersabarlah Atas Kepayahan Yang Kamu Rasa, Kerana Semua Itu Hanya Sebentar Saja!

Bersabarlah Atas Kepayahan Yang Kamu Rasa, Kerana Semua Itu Hanya Sebentar Saja. yang saat ini menahan sakit kerana ditinggalkan, percayalah […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *