Home Informasi [Update] Kali Ini Bekas Suami Tampil Bersuara, Rupanya Ini Kisah Sebenar Yang Terjadi….

[Update] Kali Ini Bekas Suami Tampil Bersuara, Rupanya Ini Kisah Sebenar Yang Terjadi….

0
[Update] Kali Ini Bekas Suami Tampil Bersuara, Rupanya Ini Kisah Sebenar Yang Terjadi….

Baru-baru ini tular satu potongan video yang menjadi perhatian ramai apabila seorang wanita kelihatan ingin memeluk dan cium anaknya selepas 3 tahun tidak dapat bertemu. Gara2 itu, ia telah menarik perhatian ramai kerana kelihatan seperti anaknya itu tidak mahu memeluk maknya.

Dek kerana video tersebut, ramai telah membuat andaian mengatakan wanita itu berlaku curang terhadap bekas suaminya. Setelah teruk dikecam dan diserang netizen, beliau memuat naik sebuah kenyataan bagi menjelaskan situasi yang berlaku.

Menurutnya, dia sudah lama tidak dapat berjumpa dengan anak dan terpaksa menyerahkan hak jagaan anak terhadap bekas suaminya kerana tidak tahan diganggu dan diseksa oleh bekas suaminya. Selepas membuat penjelasan di media sosial bagi menghentikan segala persoalan terjawab.

Selepas kenyataan yang dibuat oleh wanita terbabit, maka netizen mula menyerang bekas suami wanita tersebut kerana dikatakan tidak bertanggungjawab dan pelbagai lagi. Oleh kerana tidak tahan dengan dakwaan netizen dan kenyataan bekas isteri beliau sendiri tampil menghubungi pihak Apakes untuk menjelaskan isu yang sedang hangat diperkatakan.

Menurut beliau, apa yang diceritakan oleh bekas isteri adalah fitnah semata-mata. Beliau mempunyai bukti kecurangan Bekas isterinya dengan sepupunya sendiri.

Ini antara yang dikongsi oleh beliau melalui Apakes.

Semua itu dikongsi sendiri oleh beliau kepada kami. Menurutnya

, itu perbualan anaknya yang cuba untuk memujuk ibunya pulang dek kerana ibunya keluar bersama kekasihnya. Menurutnya juga, anak2 ditinggalkan bersendirian 3 beradik.

Beliau berkata lagi, beliau sendiri yang menangkap wanita terbabit bersama dengan sepupunya. Beliau ada sertakan video untuk kami. Tapi atas dasar menjaga sensiviti kedua2 pihak, pihak Apakes tidak mahu menyiarkan sebarang penyebaran video yang mana boleh mengaibkan mana2 pihak.

Laporan polis juga ada dibuat oleh pihak bekas suami dan laporan pada pihak JKM dibuat gara-gara wanita terbabit meninggalkan anak2 bersendirian.

Untuk pengetahuan korang, cerita yang dipaparkan oleh pihak kami ini, apa yang diceritakan oleh pihak bekas suami. Artikel ini juga diterbitkan atas dasar untuk memperjelaskan bagi pihak lelaki kerana teruk dikecam dan dipersalahkan.

Untuk makluman korang, kami di pihak Apakes tidak menambah atau mengolah cerita ini dan ini perkongsian daripada sumber asal iaitu bekas suami wanita terbabit. Walau apapun, pihak kami tidak bertanggungjawab diatas kome-komen yang dikeluarkan oleh netizen.

Pihak kami juga berharap semoga pergaduhan ini dapat berakhir dengan kedamaian demi anak2. InsyaAllah!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here