Home Informasi [VIDEO] 4 Tahun ‘Boyfriend’ Curang Dengan wanita Lain, Bapa Pujuk Anaknya Undang Sebak!

[VIDEO] 4 Tahun ‘Boyfriend’ Curang Dengan wanita Lain, Bapa Pujuk Anaknya Undang Sebak!

0
[VIDEO] 4 Tahun ‘Boyfriend’ Curang Dengan wanita Lain, Bapa Pujuk Anaknya Undang Sebak!

Setiap pasangan yang bercinta sudah pastinya mengimpikan perhubungan tersebut berkekalan hingga ke jinjang pelamin. Namun

Buy Cialis Without Prescription

, ada pasangan yang ‘terkandas’ dan terpaksa melupakan hasrat tersebut berikutan beberapa faktor. Apa yang lebih menyakitkan, apabila wujudnya orang ketiga yang menjadi punca keretakan perhubungan tersebut.

Seperti video dikongsi seorang wanita dari Indonesia dikenali sebagai Nabila, menceritakan adiknya yang terpaksa akur dan reda susulan ditinggalkan teman lelakinya setelah empat tahun bersama. Menerusi video tersebut, gadis cekal ini gagal menahan sebak sebelum dipeluk dan dipujuk oleh ayahnya.

@inkanabila_

Maaap ya di ulang karna di hapus sama pihak tiktok#fypdongggggggg #fyp

♬ suara asli – inkanabila – inkanabila

Ceritanya adik aku putus dengan teman lelakinya yang sudah 4 tahun bercinta. Putus macam itu sahaja. Padahal keluarganya dah saling kenal antara satu sama lain. Pergi mana-mana semua sekali. Ya Allah sakitnya. Apa yang lebih mengejutkan, apabila bekas teman lelakinya dipercayai berlaku curang dengan gadis lain yang dikenali menerusi permainan atas talian.

Lelaki bagitahu dia dah bosan, dah tak sayang dekat dia. Terus lelaki ni curang dengan gadis lain yang dia kenal daripada game ML.

Video tersebut kini telah memperoleh hampir 1 juta tanda suka dan pelbagai respons daripada netizen. Rata-rata netizen turut sebak melihat gadis ini yang dipujuk sendiri oleh ayahnya.

Sumber: Nabila

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here