Home Informasi [VIDEO] Baru Je Keluar Penjara, Lelaki Terduduk & Menangis Di Kubur Bila Tahu Ibu, Kakak Dah Meninggal Dunia!

[VIDEO] Baru Je Keluar Penjara, Lelaki Terduduk & Menangis Di Kubur Bila Tahu Ibu, Kakak Dah Meninggal Dunia!

0
[VIDEO] Baru Je Keluar Penjara, Lelaki Terduduk & Menangis Di Kubur Bila Tahu Ibu, Kakak Dah Meninggal Dunia!

Tak dapat dibayangkan betapa sedihnya perasaan seorang anak apabila mendapat berita bahawa ibu tercinta telah pergi buat selama-lamanya. Lebih meruntun hati apabila berita pemerg1an si ibu hanya diketahui selepas dia keluar dari penj4ra.

Kisah sedih itu dikongsikan menerusi beberapa video yang dimuat naik di akaun TikTok, Hera Elestra. Berdasarkan video pendek itu kelihatan seorang lelaki berada di kawasan perkuburan untuk menziarahi kubvr arw4h ibunya. Menurut Hera, adik lelakinya itu baru sahaja dibebaskan selepas enam bulan menjalani hukvman di penj4ra. Malah, sepanjang tempoh di tah4nan, dia langsung tidak tahu mengenai pemerg1an ibu tersayang.

Selepas enam bulan di tahanan. Hari ini dia bebas terus bawa jumpa mak.

Lelaki itu terus terduduk selepas mengatahui bahawa kubvr yang berada di depannya itu adalah milik ibu tersayang. Apa yang membuatkan penonton seb4k apabila melihat lelaki ini memelvk batu nisan sekuat hati sambil menangis merindui si ibu.

Selepas jumpa mak

, bawa dia jumpa kakak pula yang baru je pergi 10 hari, mak pula 100 hari.

@heraalex86

#rindu yg paling berat kesian adek,nda sempat tgok mak pergi

♬ Bila Tiba – UNGU

Kita kena redha adik. Kakak dah maafkan adik. Maafkan kami tak beritahu adik masa dalam penj4ra. Lagi-lagi PKP, keadaan tidak mengizinkan.

Meskipun begitu, mereka sekeluarga kini redha dengan takdir yang telah ditetapkan oleh Allah SWT. Di ruangan komen, kebanyakan netizen mendoakan agar keluarga ini diberi kekuatan dan ketabahan bagi menempuhi hari-hari yang mendatang.

Sumber: Hera Elestra

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here