<
>

Wanita Mengadu Alami Penyakit Pelik Tak Boleh Dengar Suara Lelaki

Wanita Mengadu Alami Penyakit Pelik Tak Boleh Dengar Suara Lelaki. Chen, seorang wanita yang berasal dari bandar Xiamen, Timur China, mendakwa tidak boleh mendengar suara lelaki, sejurus bangun dari tidur. Beliau bergegas ke hospital dan mencari punca kepada penyakit pelik yang dialaminya kerana mendakwa terasa sakit dari dalam telinga.

wanita mengadu alami penyakit pelik tak boleh dengar suara lelaki

Selepas dirawat, doktor mengesahkan Chen mengalami masalah hilang pendengaran berfrekuensi rendah apabila tidak dapat mendengar suara yang lebih rendah dan mendalam, atau deeper sound.

Suara rendah dan mendalam kebanyakkannya dihasilkan oleh lelaki, manakala wanita pula menghasilkan suara yang lebih nyaring dan berfrekuensi tinggi dan nyaring.

Penyakit yang dialami Chen ini juga dihidapi oleh satu dalam 13,000 pesakit yang mengalami masalah pendengaran.

Sumber: The Express Tribune

Follow Apakes TV

Besar kerang dia weh..­čś▒Kredit: IXIGUA

Posted by Apakes TV on Saturday, 4 May 2019

[Video] “Saya dah bayar, Mana Pesanan Saya?! Saya lapar tau!!…” – Pelanggan Mengamuk di KFC Teluk Intan Gara-Gara Pesanan Lambat Sampai!

“Saya dah bayar, Mana Pesanan Saya?! Saya lapar tau!!…” – Pelanggan Mengamuk di KFC Teluk Intan Gara-Gara Pesanan Lambat Sampai! […]

“Beri gambar homestay elok, bila sampai rumah takde dinding, takde pintu” – Tiga Sekeluarga Terkejut Homestay Yang Disewakan Tidak Ada Dinding dan Pintu!

“Beri gambar homestay elok, bila sampai rumah takde dinding, takde pintu” – Tiga Sekeluarga Terkejut Homestay Yang Disewakan Tidak Ada […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *